TOMRA

Tomra Food проектира и произвежда сензорно базирани машини за сортиране и интегрирани решения за след прибиране на реколтата за хранителната индустрия, използвайки най-модерната аналитична технология за сортиране и белене.

Над 8000 машини за плодове, ядки, зеленчуци, картофени и зърнени продукти, семена, сушени плодове, месо и морски дарове са инсталирани навсякъде по света при производители на храни, преработватели и пакетиращи компании. Мисията на компанията е да даде възможност на клиентите си да подобрят възвръщаемостта да спечелят оперативна ефективност и да осигурят безопасното снабдяването с храна чрез интелегентни технологии. За да постига това, Tomra Food поддържа центрове по качеството, регионални офиси и производствени обекти в САЩ, Европа, Южна Америка, Азия, Африка и Австралия.

TOMRA Food е член на TOMRA Group, която се основава на иновациите, започващи през 1972 г. с проектирането, производството и продажбата на обърнати вендинг машини (RVMs) за автоматизирано събиране на използвани кутии за напитки. Днес TOMRA има приблизително 95700 инталации в над 80 страни по света и има около 7,4 милиарда  норвежки крони през 2017. Копанията е работодател на 3420 служители и е публично регистрирана на фондовата борса в Осло (OSE: TOM).

TOMRA Group продължава да предоставя и имплементира иновативни решение за оптимална производителност на ресурсите в две основни сфери на дейност: решения за събиране и възстановяване на материалите и решения за сортиране (рециклиране, добив и сортиране на храни).

За повече информация относно TOMRA, моля, посетете:

www.tomra.com

Още в тази категория: « Марпекс Агро Балкан Био Фрукт »

Българска асоциация на
малинопроизводителите
и ягодоплодните

www.bam-bg.com

Обслужващ екип

Регистрация

iro2018registration@bam-bg.com

Настаняване и Транспорт

office@eventdesignbg.com

Реклама и PR

office@artstudiobm.com

Организационен комитет

iro2018registration@bam-bg.com

 

11-та световна конференция на малинопроизводителите
България, 6-9 май 2018
© 2017-2018

Please publish modules in offcanvas position.